Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2021 17:06 - Външният министър Светлан Стоев е пробит, помага на ГЕРБ с бруталната намесата на Турция в изборите (МНЕНИЕ на ДИПЛОМАТ)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 264 Коментари: 0 Гласове:
1



Външният министър Светлан Стоев е пробит, помага на ГЕРБ с бруталната намесата на Турция в изборите (МНЕНИЕ на ДИПЛОМАТ) imageот admin на 17.11.2021


image Външният министър Светлан Стоев играе за мафията на Баце срещу Румен Радев

Две денонощия след приключване на извънредните парламентарни избори и изборите за президент, активирали нечуван брой ДПС избиратели в Турция, няма никаква реакция от страна на нашето правителство в лицето на Министерството на външните работи и пробития министър Светлан Стоев, който с бездействието си открито играе за ГЕРБ срещу България. Това предупреди пред Narod.bg източник от високите етажи на дипломацията, запознат с мръсните играчи, платени от чекмеджето на Бойко.

Няма друго обяснение за мълчанието на МВнР за това, че в Турция медиите и администрацията на една чужда държава се намеси брутално в изборния процес в нашата държава,алармира пред Narod.bg дипломатически източник.

Турските медии масирано отразяваха гласуването на българските турци с двойно гражданство, най-големият турски вестник с тираж над 1 млн. публикува часове преди изборите откровена агитация и пропаганда в полза на ДПС.

image

Ексклузивно в Narod.bg: България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември (ДА ЗАЩИТИМ Румен Радев)

Българи от цялата страна се вдигат на протест срещу намесата на Турция във вътрешните работи на България, дочу Narod.bg. На редакционната поща получихме потвърждение на нашето разкритие, че Бойко Борисов и фактори в ДПС са договорили с Реджеп Тайип Ердоган рекордните 200 000 гласа от южната съседка в подкрепа на кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков на …

 

 

По време на изборите турски кметове и полицаи попаднаха в новинарските емисии и се видя с просто око, че произвеждат брутален натиск върху избирателите, които гласуват, без да знаят български език.

Външно министерство позорно мълчи и не смее да реагира срещу това грандиозно и безпрецедентно безобразие.

Мълчат и лидерите на политическите партии, вторачени в собствените си провали.

България никога не се е унижавала чак дотолкова! Дори и политолозите, да не говорим за журналистите, не коментират унижението, на което ни подложи Реджеп Ердоган! И това не е просто намеса във вътрешните ни работи. Това е управлението на България извън България. Управление на България от небългари.

 

За капак ни чака двойно по-голямо унижение в неделя, когато 200 000 изселници ще гласуват за кандидат-президента на хунтата ГЕРБ Анастас Герджиков след договорка между Бойко Борисов и Ердоган, каквато информация е добита от българското разузнаване.

Изходът е само един – масово гласуване в неделя за Румен Радев, иначе рискуваме всичко да тръгне по добре отъпкания от мафията на Баце път на корупцията и грабежа.

Присъединете се към протеста пред Турското посолство в четвъртък, 18 ноември, за да покажем, че не сме територия, в която разпасали се мутри ще командват съдбите на нашите деца, призова дипломатът пред Narod.bg.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19908489
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930