Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2022 16:04 - Трябва да призная също, че тъмното лице на Запада, успя да запали войната във всяка точка на света чрез медиите, нагласите и санкциите
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трябва да призная също, че тъмното лице на Запада, успя да запали войната във всяка точка на света чрез медиите, нагласите и санкциите

30.04.2022 admin България, Мрежата 0

  image     127 SHARES ShareTweet  

С вируса не успяха напълно да съсипят всичко, но сега ще успеят, като гледам колко настървено работят по въпроса. Светът свърши във вида, в който го знаехме и живеехме допреди две години. Начинът на работа и мисловните ни навици също свършват.

Чета, че ни информират за цените на шезлонгите и чадърите на плажа това лято. Много се съмнявам, че при тази ярост, с която глобалисткият Запад напада Русия, ще ходите на море. Нито в България, нито в Гърция. Много се съмнявам, че при това ниво на раздухване и нажежаване на събитията в Украйна ще можем да се върнем към нормален живот скоро. Не! Няма да стане и ако чувствате недоволство, не го отправяйте на изток, потърсете причините на запад. Само един факт ще проведат за доказателство – за 2 месеца САЩ са доставили в Украйна оръжие, което се равнява на предоставеното пак от тях на Афганистан, но за една година. Така че, съвсем ясно е кой иска да воюва.

 

Трябва да призная, че Западът успя да изкуши Русия да започне първа военни действия, нещо, което търсиха, ръчкаха и инициираха десетки години. Накрая успяха и връщане назад няма. Каквито и договорки да имаше преди февруари, те бяха нарушени до една и сега вече се намираме в положение, в което може да се върви само напред, назад няма.
Трябва да призная също, че тъмното лице на Запада, успя да запали войната във всяка точка на света чрез медиите, нагласите и санкциите. Оттук насетне логиката на нещата е извън контрола на хората, духът вече е извън бутилката. Дори политиците и дори задкулисните фактори вече не държат нещата в ръцете си.

Всички опити ситуацията да се реши бързо и колкото се може безболезнено се провалиха.
Всички опити да бъде чута Русия се провалиха, никой не желае да я слуша.
Всички опити да бъде въведен разум и да не се правят глупости се провалиха абсолютно нарочно.
Такива като Да България има във всички държави, хванати в паяжината на глобалното задкулисие, вижда се, че една каросерия хора е в състояние да подпали цяла държава независимо от големината и. Защото ги подкрепя онази сила, която държи в ръцете си съдбите на цялото човечество. Между другото, лицата на хората от Да България и на техните избиратели, говорят по-красниречиво от всякакви думи и изяви за същността вътре в тялото. За силите, които ги владеят. За безумието, което ги обхвана до крайност, защото тези хора не от вчера тровят България, а и навсякъде в света своите си народи.

Всички опити да се налее разум на управляващите България се провалят.
Всички опити да бъде въздържана тя от поредната катастрофална грешка са почти провалени. Да видим какво ще стане на 4 май, но опасността е огромна. Както каза професор Нако Стефанов, българите колко пъти ще учат един и същи урок? Никога да не вървят срещу Русия, колко пъти това ще го учим? Сега ще ни е трети път. И всеки път, когато България застава срещу Русия, се получава национална катастрофа и на никой не му дреме! Има в момента шанс, защото е огромна съпротивата в самия народ срещу подобно политическо решение, но да видим. Тръгнем ли срещу Русия официално, тръгва още по-голяма икономическа и социална разруха. Така че, илюзиите оставете!
Това е като да си болен и да пиеш неща, които усилват болестта и да се чудиш защо не оздравяваш. Но нали знаем, джуджето Путин е виновно за всичко! Лумпените и невежите не. Да знаете, с две до три прочетени книги в живота си, срещу Путин не можете да вървите, уви!

Създават двустранна комисия от политици и културтрегери, нахално наречени интелектуалци, която щяла да помага за решаване на спора с Македония. В 24 часа им има списъка. До един глобалисти! Като гледам това поредно предателство, казвам си, неуморни са. Ако не друго, тъмните са неуморни! Мануела Малеева ще ни помага да разберем и решим проблемите между България и Скопие!!!??? Това е краят на цивилизацията и да ви кажа, ако това ни е цивилизацията, аз много се радвам, че умира.

Анастасия Гешева
https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19852064
Постинги: 45071
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930