Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2022 18:02 - НИКОЙ НЯМА ДА ОЖИВЕЕ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 58 Коментари: 0 Гласове:
0



НИКОЙ НЯМА ДА ОЖИВЕЕ

16.05.2022 admin Начлна дясно 0

  image     22 SHARES ShareTweet  

 

От дълго време следя канала в Ютуб на младия анализатор и общественик Николай ( Микола ) Дулский, ръководител на организацията „Наждак“, бивш шампион на Европа по бойно самбо. Този енергичен и хуманен млад политик, роден в Киев през 1989 г., ми връща доверието в украинския народ – в истинския народ, който ние днес не виждаме и не чуваме, защото е задушен от паразитни, враждебни нему режими. Дълбоко разочарован от майдановци, Дулский се бори за справедливост и за правилно възпитание на младежите в духа на християнските добродетели. Той е обективен анализатор и каналът му се следи от половин милион последователи. Ето последното видео на Николай Дулский, поместено в Ютуб, днес – 15 май, само преди 3 часа. Анализът е много горчив и предвижда ожесточаване на военния конфликт, а може би и ядрен удар.

 

––-

НИКОЙ НЯМА ДА ОЖИВЕЕ

Въоръженият конфликт на територията на Украйна ще се затяга и ще има все повече погибел за славяните, за православните, пък и за всички народи и за всички религиозни групи, които така и или иначе, са включени в този конфликт. Всичко това е само началото.

Това наистина е страшно. Украйна увеличава своята военна групировка, която сега ще достига до един милион човека. Както заяви министърът на отбраната Резников. Тоест това ще бъде тотален конфликт.

( ТВ Репортаж с А. Резников, министър на отбраната на Украйна, юрист по образование )

А.Резников:
Украйна планира да създаде, да въоръжи военна групировка до един милион човека. ( Следва глас на журналист, който съвсем накратко изяснява, че въоръжението идва от доставки зад граница и доброволци. За колосалните количества тежки оръжия, които ще дойдат в кратък срок от САЩ, говори в свое днешно видео българският анализатор д-р П.Пасков )

Н. Дулский:
Заявлението на Резников не е заявление на някакви (…) марионетки, дребосъци или някакъв там фейк. Резников, както пишат множество телеграм канали – украински, руски – сега Резников се ползва с авторитет при американците, има повече авторитет, уважение и подкрепа даже от Зеленский. Резников, дори и да не е най-важният им човек, се намира в много близък и тесен контакт с тях. И военната групировка от един милион – вече е в ход масова мобилизация, всичко постоянно се увеличава – но ще успее ли Украйна да доведе военния си контингент до един милион?

Не зная. От една страна – да обещаеш не значи, че ще се ожениш. Но от друга страна – при финансовата помощ на западните страни, при подкрепата в разузнаването, при подкрепата с въоръжение и всички останали въпроси, ще успее. И от друга страна – страшната тотална корупция сред военно-политическия елит на Украйна, на олигархата, който влияе на този елит,тоест всичко страшно се ограбва. Но аз мисля, че все пак западните страни и украинското ръководство ще може по някакъв начин да контролира това, така че действително, те ще увеличат военната групировка.

В отговор, Русия ще бъде длъжна да увеличи своята или да употреби оръжие за масово унищожение, което ще направи този конфликт още по-кръвопролитен, страшен. А да се върне назад, да побегне, РФ, няма да може, защото това ще доведе до падане на рейтинга, а възможно и не само на рейтинга, на руското военно-политическо ръководство и на действащия елит.

Заявлението на Резников, както казах, не е фейк, това вече се потвърждава от официалните лица от офиса на президента на Украйна – Арестович и адвоката Фейгин, който прави с него интервю.

( Видеозапис с интервюто на А. Арестович ).

А.Арестович:
( на въпроса на Марк Фейгин дали може да се излъчи армия от един милион военни ) Може и пет. ( …) Ще издам държавна тайна. Ние сме вече по-силни сега, отколкото когато започвахме тая война. По-силни сме …

М.Фейгин:
Желаещи?

Арестович:
Всичко е готово. Цифрата на Резников не звучи толкова страшно.(…)

Н.Дулский:
Борис Джонсън заяви, че Украйна е готова да се сражава до последния украинец. А военно-политическото ръководство на Украйна показва на практика ( достоверността ) на тези думи. И разбирате ли, даже ако Русия се опита по някакъв начин да сключи мир на паритетни условия, оставяйки за себе си тези области ( показва на картата Луганска и Донецка област и Крим ) и да разшири своите военни достижения в Одеска и Харковска област и с тоя „багаж“ да се опита да се договори, украинската страна няма да прояви готовност за това . Тя има западната подръжка, за украинския елит тази война с известен смисъл може даже да е изгодна, доколкото получава въоръжение, хуманитарна помощ – то всичко там масово се краде, куп схеми – и в същото време елитът на Украйна започна да повишава залозите. Дали под въздействията на някакви външни сили, дали самолично, но президентът Зеленский заявява, че за никакъв мир не може и дума да става, докато Русия е върне Крим, Русия не върне Донецка и Луганска област, тоест поставят се очевидно неизпълними за РФ искания, което показва, че боевете ще продължават.

( Видео с участие на Зеленский в едно от най-известните в Италия тв предавания „Porta а portа“ на журналиста Бруно Веспа ).

Н.Дулский:
Освен Крим, Зеленский поставя още едно условие, с което РФ никога няма да се съгласи – връщането на Донецка и Луганска области.

(…)

Просто косата удари в камък. Русия не може да се върне назад, Украйна не дава назад, Западът не дава назад и съответно всичко ще се решава във военния конфликт. И понеже Украйна увеличава своята военна групировка до милион, Русия също ще предприеме някакви действия. Или задействане на системи въоръжения – сами разбирате колко сериозни, нали? – (…), за да накара противниковата страна да капитулира, или да прави тотална мобилизация и също да увеличава военната си групировка (…). Но това ще доведе до огромни, страшни загуби, ще бъде просто ужас – и за двете страни.

( Видеото на Дулский е преведено до 7′ )

Ппредставяне и превод: Милена Върбанова
https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19891997
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930