Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2022 17:48 - Ние сме колония: Структурите на САЩ планират съставяне на правителство в България с ПП и ДеБъ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
0



image Ние сме колония: Структурите на САЩ планират съставяне на правителство в България с ПП и ДеБъ 14.07.2022 
Добър ден, българи! Грабвайте новината. Никак не е добра,  много лоша новина, но трябва да се знае, за да направим нещо. Днес, Родината ни се намира под външно управление. Под управлението на САЩ.  

Знаете ли, че в Минисрески съвет работят американски служители? Наблюдатели и съветници. И това не всичко. Всички решения в българския парламент се вземат предварително от структурите на САЩ и НАТО и се пускат на изпълнителите внедрени в правителството. Няма да ви изненадам като кажа, че всяка страна на Европейския съюз има внедрени агенти на САЩ в управлението, за да изпълняват геополитическите задачи когато им се каже. Съответно тези хора са на заплата. Е, как хора- предатели. Но да се върнем у нас.

Сега жестоко. По българската душа ще ударим- никога България не е била в такова унизително положение. Даже по време на Османското иго сме се борили, с камъне и дърве, но не сме скланяли глава. Именно, заради тази храброст и силен дух, идват братушките на помощ тогава, защото виждат в нас смел и достоен народ. А сега? Кои сме ние сега?
Вижте тази снимка, например. Това е от преди няколко дни. Знаете ли на кого е колата? Мястото е Министерски съвет. Колата е на Херо Мустафа. Американците ни пазят, както иронично се погушева с блка един мъдър другар и истински българин.

image

Как мислите, какво прави Херо Мустафа там? Пие кафе?

Господарите от Козяк се провикнаха, че искат формиране на правителство в колонията. Има ли нещо, което да не се разбира? Същите дори обърнали внимание на законодателната рамка за Плана на ЕС за възстановяване и устойчивост, плановете за присъединяване към еврозоната, модернизацията на въоръжените сили, енергийната сигурност и по-нататъшното укрепване на върховенството на закона в България. Все опорки, за които и васалите говорят като папагали!
Да чухте някой да гракне за небивала намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Да чухте за връчване на нота? Да чухте за изгонване на дипломати, които осъществяват несвойствена дейност?
Напротив, васалите вече докладват, че са приели заповедта и се очаква съставянето на следващото послушно и васалско правителство, което ще докладва послушно на Козяк! Скоро ще научим и имената на всички предатели, които служат на Козяк

Правихме разследване колко пари дава Фондация «Америка за България» на медии, политици, партии.
На кратко ще отбележа две американски партии в България: «Продължаване на промяната» и «Демократична България». И двете са проект на САЩ, имат американско финансиране, и САЩ искат да ги вкарат в новото правителство. Именно тези партии. В тях участват еничари- защото те не са българи, нямат българско самосъзнание и представа какво значи България, как да се пази националния интерес и достойнството на българския народ. Това са хора наемници, които продават суверенитета ни и изпълняват чужди поръчки.
Сега ще дойде зимата и ще излезем на улицата, защото ще е студено и скъпо. Сигурно, цяла Европа ще излиза. Защото ни забраняват Русия. Забраняват ни да мислим. И ни предлагат да се съгласим с робското мислене, за да се превърнем просто в територия удобно за плановете на САЩ и НАТО срещу Русия.
Как ви се струва? Колко още можем да гледаме как убиват българското у нас. Има фраза, че всеки народ заслужава управниците си. Не съм съгласна. Това не са управници, а чужди наемници. И не ги заслужаваме. Просто нямаме право да ги пускаме до властта. И това е…

 

image

Informiran.net!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19938998
Постинги: 45111
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930