Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2022 17:25 - След Столтенберг и Германия даде заден по въпроса за приемане на Украйна в НАТО
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 70 Коментари: 0 Гласове:
1



След Столтенберг и Германия даде заден по въпроса за приемане на Украйна в НАТО

01.10.2022

  image     77 SHARES ShareTweet  

След Столтенберг и Германия даде заден по въпроса за приемане на Украйна в НАТО. Анабела Беброк обясни, че Германия не е страна в този конфликт. Последва дежурното бла-бла в изказването и – Как Германия щяла да продължи да подкрепя Украйна, включително са и праща оръжия и как УКРАЙНА ТРЯБВАЛО И ЩЯЛА да си върне всички територии. Да де, ама онзи ден и шефът и Шолц даде заден за танковете, и изобщо…. Украйна ще си върне териториите в някой друг живот. Няма да е в този.

В това говорене съвсем ясно се вижда фактическото безсилие на Запада пред Русия. Не че нямат сила, но загубиха превъзходството си, а силата им се удря в стена и се разпръсква, което обезсилва Запада.

 

Обикновени физични закони….

А иначе Байдън, който буквално не знае кой е и на кой свят е, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА нямало да признае референдумите!

И аз НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА няма да призная детето на съседката за мое.

Докато чакаме изтръпнали какво ще предприемат глобалистите в отговор на вчерашния исторически момент, информационната война тече с пълна сила. Всъщност там са реалните военни действия. И се виждат истинските лица на всички участници, включително на Пламен Пасков.

Русия наложи вето, Китай и Бразилия са някои от страните, които се въздържаха при резолюцията в СС на ООН късно снощи. Предложена от САЩ и….Албания, за непризнаване на референдумите. Албания е изключително обременена по темата, защото проблемът наречен Косово, все още много пАри и е възможно още повече да запАри. Русия чака с нетърпение да види разпределението на световните антиглобалистки сили в момента, при всички нови условия. Тук отново подчертавам, че има огромна разлика между глобализъм и глобалност! Реакциите по признаването ще оформят контурите на воюващите блокове в геополитическия преход.

В Русия вчера беше ден на радост!
След внимателно изследване на Телеграм това мога да кажа, радост. Огромна радост имаше в четирите нови руски области, въпреки днешните сводки на американските НПО-та в цял свят как там в Донбас вървели репресии и убийства. Ми не, не вървят!

Друг акцент на информационната война е играта с думичките „диверсия“, „саботаж“, „атентат“.

Друг акцент е съвсем очевидната изненада и голямо разочарование, че НАТО не пожела моментално да приеме Украйна! Това е много важен момент, който тепърва ще разяснявам. Засега само ще кажа, че тази реакция на НАТО, веднага след речта на Путин, отново показа кой какво и колко разбира от световен анализ, от геополитика. Тази реакция фактически показа реалното предимство в съотношението на силите. В комбинация с изказването на Зеленски, че Украйна ще преговаря, но с друг президент, моментално указва нагласите на прима Виста у Запада. Сега разбирате ли колко голяма част от войната на Запада срещу Русия (примерно 90%) се води на информационното поле, пред диванните армии и просто промива мозъците?

Друг акцент е съвсем очевидното успокоение, което придобива Русия. Единствените останали санкции, които Западът може да наложи, са санкции върху фирми от държави от ШОС и БРИКС. Главно върху Китай и Индия. Ако го направи, ще ускори края на цивилизацията си. Така че мърдане няма!

Всичко друго е ясно.
Включително идването на урсулата.
Включително е пределно ясно, че България ще бъде натисната максимално да изпълни политиката на ДД. Само че аз вече не виждам защо.

Анастасия Гешева
https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19919711
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930