Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2022 16:25 - 3 ПРИЧИНИ поради, които НЕ ТРЯБВА да има правителство в рамките на това 48-мо НС:
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 93 Коментари: 0 Гласове:
0



3 ПРИЧИНИ поради, които НЕ ТРЯБВА да има правителство в рамките на това 48-мо НС:

19.10.2022

  image     83 SHARES ShareTweet  

3 ПРИЧИНИ поради, които НЕ ТРЯБВА да има правителство в рамките на това 48-мо НС:

1. Партиите, които под маската на “евроантлантизма” могат да сформират кабинет, са готови на всякакви компромиси с националния суверенитет и интерес, само за да са доберат до властта. Такава коалиция ще бъде безпринципна и съставена от хора, които до вчера един друг се наричаха “престъпници”, “крадци”, “мафия”, “чекмеджета”, “задкулисие” и т.н. Участието им в съвместно управление ще бъде грубо предателство към избиратели им. Всеки подкрепил коалиция с довчерашния дявол, прикрита под лъскавия целофан от думи, като “диалог”, “консенсус”, “правителство на спасението” и всичко това “в името на гражданите”, ще угаси в себе си тази Божествена искрица, наречена съвест, дадена ни от Бог, за да отделяме доброто от злото. Ако въобще политиците имат съвест.

 

2. Партиите, които могат да съставят правителство вече заявиха, че първото нещо, което ще свършат при сформиране на мнозинство е да гласуват изпращане на оръжие за Украйна. Това за тях е най-големия и неотложен за решаване проблем на българите – изпращането на оръжие за Украйна. И нито дума затова, че 75% от българите трудно си плащат сметките за ток и вода, хранят се веднъж на ден, че голяма част от бизнеса е пред фалит, а инфлацията в България е най-голямата от всички страни от ЕС. Който има желание да изпраща оръжие в Украйна нека хваща първия влак и да даде пример, като се влее в украинската армия. Българските жени, майки и дъщери не желаят техните мъже, синове и бащи да бъдат мобилизирани и изпратено на война.

3. Политическите лидери ни убеждават колко било важно да има мнозинство в Парламента, което да приеме 22 закона, свързани с Плана за възстановяване. Никой от тях не казва, че един от тези закони, за които правителството на Кирил Петков е поело ангажимент при внасяне на Плана, поставя на карта енергийната независимост на България, а заради друг от тези 22 закона, голяма част от българите ще стоят на тъмно и студено, поради невъзможност да плащат сметката си за ток. Предишния кабинет е обвързал получаването на 12-те милиарда по Плана, с преминаването на всички битови потребители на свободния пазар за електроенергия, и със затварянето на ТЕЦ-овете в Маришкия басейн. За да стане ясно на всички какво ще се случи, ще дам пример. Семейство, което в момента плаща 100лв за ток месечно, от 1 януари, 2023г, ще трябва да плаща около 500. Също от 1 януари ще започне и поетапно затваряне на ТЕЦ-овете – първо с намаляване на работното време, докато се стигне до пълното им затваряне, което освен, че ще постави под риск енергийната независимост на страната ни, ще остави без работа около 120 000 българи – пряко или косвено ангажирани с дейността на топлоцентралите. Голяма част от тези 12 милиарда ще отидат в джоба на един олигарх и няма да помогнат с нищо на българския бизнес, но цялата сметка ще я платим всички български граждани със скъпите си сметки за ток, които ще бъдат умножени по 5.

КАКВО ТРЯБВА ДА СВЪРШИ ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗПУСНЕ:

1. Това, което трябва да свърши 48-мото НС преди да се разпусне е да промени Изборния кодекс, който да върне конституционното право на българите да гласуват по свой избор – с хартиена бюлетина или машина, и да се инициира дебат дали българите живеещи в чужбина трябва да гласуват за национален парламент.

2. Бюджет не бива да бъде обсъждан от парламент, който не може да излъчи правителство, защото такъв бюджет ще бъде изработен и гласуван в предизборна кампания, ще бъде популистки и ще тласне държавата към фалит.
България се нуждае от разумни и националноотговорни лидери, които да управляват със страх Божий и с любов към народа и Отечеството си. image

Станислав Недков
https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19920420
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930