Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2022 18:07 - Относно геоинженерството и … електронити
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Относно геоинженерството и … електронити ANONYMOUS BULGARIA

Не може да се отрече, че се случват на места по света през последните няколко десетилетия неестествени промени на климата. Примерно в Испания: необясними пожари на десетки места в същото време, дълбока и унищожителна суша в някои области, изчезване на растителни и животински видове, екстремна водна политика. Това не е преувеличение, през 2005 г. в Мадрид беше забранено по едно време да поливат в двора или овощната градина на къщите си. Властите им дори отправиха призив по телевизията да се заклеймяват взаимно, ако градината на някого е зелена. Също започнаха да контролират и водата от кладенците с водомери. Тоест искаха да започнат да таксуват водата взета от земята. Познато нали? От друга страна, водния бизнес започна да се развива, цените на чешмяната и бутилираната вода се повишиха непропорционално и множество индустрии за обезсоляване на морска вода започнаха да се създават по цялото Средиземно море.

Информацията не идва от научно изследване, насърчавано от подозрение за манипулация или заговор. Не може да говорим за съвпадения, това се случва предумишлено.

Последните няколко години около тоталитарната пландемия, много хора започнаха най-после да се съмняват в официалните теории. Това води една част към тяхното собствено разследване относно контрола на населението, химическите пръскания (chemtrails) и др. При всички случаи откриваме, че това е световна операция за контрол на климата, или поне във висок процент. Фумигацията е била използвана, или се използва все още за разпръскване на болести или опасни токсини, но тъй като много хора са наясно с това и анализират проби от въздух и валежи, нещата се изгладиха на много места преди 2020 год. Следите имат много варианти, някои са кратки и изчезват бързо, други са устойчиви и постепенно се разширяват, докато станат 100 км широки (и много по-дълги). Всъщност са пръскания от търговски и някои военни самолети (с размер на Boeing) на различни вещества или изсушаващи минерали от някакъв силициев вариант, и има такива, които в анализите остават незабелязани, като почвен прах.

Ако наблюдавате как пръсканията унищожават облаците и ги записвате по 12 и повече часа, след което пуснете записите на бърз кадър, ще разберете, че следите буквално поглъщат естествените купести облаци, образувайки горен слой от перести облаци (изкуствени), които никога не формират дъжд. На други географски области пък могат да предизвикват валежи и т.н.

     

И не само това, но някои от тези разстелени следи оставят слънчевите лъчи да преминават усилени и температурата се покачва.

Всичко това е обявено официално и от китайските власти преди откриването на олимпийските игри през 2008-ма, които заявиха, че ще разпръснат дъждовете с минерал, който изсушава. Също така е разобличено в американски патент с номер US6315213B1 на името на Питер Кордани през 2001 год., в който става въпрос за лек гел, който абсорбира водата от облаците. След това тази технология е била закупена от NASA.

От друга страна, и успоредно с това разследване, отново в теориите на конспирацията, е и северноамериканския проект HAARP, който беше заклеймен като променящ времето чрез прожектиране на електромагнитни вълни, които се отразяват от йоносферата.

Но за да се говори публично за HAARP, е вероятно, защото това е „контролиран огън“, за да подведе хората към друго и не към истинските инсталации за промяна на времето, които са точно под носа ни и скрити във всички телекомуникационни мачти.

image

Има много интересни документи, в които се говори за технология, наречена „Безжична електроосмоза“, и нейния швейцарски патент от 1989 г., е регистриран от Ернст Зьолер, за изсушаване на влажни стени. (ЕР № 0395085).

Технологията е изненадващо проста и се състои в създаване на околна електрическа верига, при която стените на къщата се облъчват с положителната половина на дългата електромагнитна вълна от около 141 kHz, и която катионизира стените (краде електрони и отблъсква водата). Така се изсушава помещението.

Има различни компании, които се занимават с такива инсталации:

http://www.murag.ch/

https://watertec.com.ar/
https://humicontrol.com/

Разгледайте сайтовете, обяснява се с детайли физико-химичния принцип. Обърнете внимание на елементарното им устройство, което с толкова малко енергия може да изсуши мазе. Сега, не би ли било желателно да се запитаме, какво по дяволите могат да правят с тези чудовищни антени, които заразяват всичко на такива огромни площи?

Благодарение на катионизирането или анионизирането на различни точки в тропосферата ще бъде възможно да се създаде суша или да се предизвика дъжд с прост електростатичен принцип. Спомняте ли си, когато бяхте дете и търкахте гребен в косата си, и след това го приближавахте до струйка вода и тя се дърпаше? Ето така могат да движат въздушни маси. Това го извършват от големите военни метеорологични и аеронавигационни радари, които не са там затова, за което ни казват. Изстрелват тези електромагнитни вълни в определени точки в тропосферата, загрявайки ги за да преместят въздушните маси в желаната посока с разликата между студ и топлина. По този начин се създават неестествени и много силни ветрове, които отклоняват дъждовните фронтове. Това пък е от голяма полза за бизнеса на вятърните генератори.

През 1988 год., изследователя Волфганг Волкрод го демонстрира донякъде, като каза, че микровълните от военните радари влияят върху йонния баланс на клетките на горските дървета и водата.

Но защо го правят?

Псевдо-науката инсталира разбирането, че въглеродния двуокис някак си е станал най-вредното нещо на земята. Това е пълна противоположност на истината, защото някои винаги сме знаели, че е свързан с живота и затова се ползват генератори на CO2 в парниците. Ние го издишаме, растенията го поглъщат. Следователно се втълпява, че понеже сме много причиняваме някакви „климатични промени“. Това е възможно най-абсурдното нещо.

С тази цел инсталират все повече от т.нар. „изкуствени дървета“, които улавят въглероден двуокис.

За да сме по-конкретни ето и някои идеи:

1. Тотален контрол над водата.

2. Унищожение на естествени растителни видове и разпространение на генетично модифицираните, за които е добре известно, че са устойчиви на определени климатични условия.

3. Унищожение на пасища, за да изхранват стадата със синтетични храни причиняващи рак и съкращение на продължителността на живота на хранещите се с тях.

4. Унищожение на дивите животни, защото са ядливи повечето.

5. Разпространение на болести за увеличение на „пациентите“, които са клиенти.

6. Изгарянето на истинските дървета и замяната им с изкуствени, тъй като тези могат да променят физико-химичните свойства на средата наоколо.

7. Местни конфликти за жизненоважни неща.

Разбира се, зад всичко това се крие голямата индустрия и огромни, нестихващи печалби. Към объркването на хората влизат интернет, телевизия, радио, вестници, училища, НПО-та, еколози и т.н. и т.н. Всички изглежда са подготвени за да отвличат вниманието към темите, които не водят до никъде … целят да създадат много врява към нещо друго, каквото и да е. Война, икономическа криза, известни личности и т.н.

Колкото до „антените“, има една абсолютна тишина. А около пръсканията, виждаме старата „песен“ с присмиването и избягването на фактите. Ако тези които го признават казват, че е за да се спре глобалното затопляне. Тоест че химическите пръскания създават преграда пред слънцето, която изстудява планетата. Или че е за да разпръскват облаци за да няма наводнения, или суши и т.н. Всичко е за да се отдалечи публиката от нещата под носа им.

Кулите, антените, радарите са основното оръжие използвано срещу Земята и всичко, което я обитава. Микровълните са увеличавани все повече пред очите ни и са покрили всички места, където живеем. Всички които могат да бъдат съпротива на тези оръжия са държани в заблуда, че това са технологии на бъдещето. Дори някои знаят, че са вредни, но нямат желанието за самосъхранение, инстинкт за оцеляване.

Тези зад климатичния контрол се опитват да ни накарат да се страхуваме от природата, защото ни казват, че ураганите, сушите, пожарите или наводненията са продукт на зла и отмъстителна планета. Това е напълно несигурно, всички климатични аномалии са изкуствени и са причинени от тези геофизични оръжия, които започнаха да се установяват във всички „съюзнически“ страни от 50-те години на миналия век. Ако спрат действието си, планетата ще се върне към своята нормалност и стабилност за по-малко от 1 година.

Електронити (чист оргонит)

Разполагането на електронити до тези антени е активност от най-малко 2009 год. Това са вид собственоръчно направени кондензатори, които излъчват негативни електрони и прекъсват програмата за климатичен контрол. Поглъщат положителните електрони и ги преобразуват. Разбира се че не са магически пръчици, не могат да предизвикат идването на облаци или да ги премахнат, но прекъсват определените за целта функции на кулите, а така се стабилизира климата. Те спират част от климатичния контрол и възстановяват естествения воден цикъл. Идеята е да оставим планетата да бъде такава, каквато е и да не се месим.

image

Електронитите не нарушават радиото, телевизията и телефоните. Това е вид оргонит, който е направен с полиестерна смола, алуминиеви стърготини/стружки и кварц. Кварцът е притиснат с множество алуминиеви парченца и полиестер. Следователно електронита е множествен електронен кондензатор поради своите хиляди и хиляди неметални–метални–неметални слоеве (проводник) и изглежда изпълнява анионизираща функция, когато е изложен на големи положителни електромагнитни полета, какъвто е случаят с антените, скрити зад всички телекомуникационни съоръжения (аналогова и цифрова телевизия, мобилна телефония, авиационни, метеорологични и военни радари и др.). По този начин не позволява на антените да катионизират тази точка в атмосферата.

Някои спекулират, че инструкциите за направа и употреба е от вътрешен човек, който е имал морал и е решил да помогне.

За да се направи е нужно да се разбъркват стружките с полиестерната смола в съотношение 1:1 като обем и да се залее с втвърдителя за смолата разбърквайки много добре. След минута някъде се пълнят форми от PEТ, РР или силиконови и се поставя по средата на разтвора парче кварц. За около 2 дни стяга напълно, или колкото е нужно според температурата.

„Подаряването“ се извършва с разполагане на няколко броя електронити около кула на около 50, или 100 метра за най-силен ефект. Теоретично трябва да е в обсега на вълните и ще е достатъчно.

image image

Това е цялото занятие. Толкова е малко усилието, че си заслужава да се направи, докато алармираме генералната публика.

Anony, 27 ноември, 2022




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19847961
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930