Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2023 17:52 - „САЩ са най-мощният престъпен синдикат, който съществува с парите на целия свят“
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове:
0



„САЩ са най-мощният престъпен синдикат, който съществува с парите на целия свят“ 23.01.2023

Формалното вписване от правителството на САЩ на ЧВК Вагнер като транснационална престъпна организация дойде само дни след успеха й на бойното поле в Соледар. И това въпреки факта, че САЩ от няколко години хвърлят различни обвинения срещу Вагнер. Какво мислите, че обяснява тези нови стъпки на американски служители?
Ще бъдем много благодарни, ако Евгений Викторович отговори на нашия въпрос! С такава формулировка продуцент на RT изпрати вопрос към създателят на ЧВК Вагнер. Представяме и отговора му.

image
„В света винаги има битка между доброто и злото. ЧВК «Вагнер» е сила. Руска сила. И тази сила винаги е на страната на доброто.
Разбира се, ако философствате, то за някого ЧВК «Вагнер» е добро, но за някого е зло. Но това е зло за нашите врагове. Америка и Русия са заклети врагове, това е даденост, независимо какви възгледи поддържаш. Задачата на американците е да унищожат Русия на малки части, а след това да се справят с Китай и други съперници и след това да останат най-голямата и най-мощна държава в света, същият разговор за многополярността и еднополярността на света. И засега САЩ се справят много добре с тази задача. Да вземем за пример СССР.
ЧВК «Вагнер» не са извършвали престъпления. Дни наред се опитваха да ни лепят различни престъпления в различни части на света. Но за разлика от американските паравоенни структури, ЧВК Вагнер унищожава само враговете на света и не извършва престъпления. Разбира се, ако се занимавате с подмяна на понятия, можете да захапете абсолютно всеки.

Но тогава си струва да се задават въпроси. Кой хвърли единствените атомни бомби в историята на човечеството над Хирошима и Нагасаки без никакви последствия за себе си? Кой организира войни и революции в Корея, Виетнам, Афганистан, Либия, Сирия, Мозамбик, Централна Африка и т.н.? В част от тези страни след това са идвали от «ЧВК Вагнер» и са спирали войните с железни ръце.

Следователно, ако разглеждаме «ЧВК Вагнер» като престъпна организация, тогава Съединените щати са най-мощният престъпен синдикат, който съществува с парите на целия свят. От което следва, че до този престъпен синдикат ЧВК «Вагнер» е по-скоро полиция на нравите.

image

image

Имам много тайни, които толкова много разстройват Америка, имам свидетели, които си спомнят как ЦРУ обучаваше Осама бин Ладен, носеше торби с пари и оръжия за ИДИЛ в Сирия и други страни.
Те обучаваха бандити и терористи по целия свят, така че навсякъде: в Европа, Африка, Азия, Южна Америка да бъде неспокойно. Спокойно трябваше да е само на синия остров-мечта, наречен САЩ.
Повечето световни сили се опитват да не влизат в конфликт с Америка. Тези режими, които отвръщат, тоест дават отпор обикновено се обявяват за антидемократични, след това за престъпни и след това за терористични.
ЧВК «Вагнер» не е държава или режим, това е млада необуздана сила, от която американците толкова се страхуват. Те се опитаха да унищожат тази сила близо до Дейр ез-Зор през 2018 г., но тя се оживи и гледа в очите на олицетворението на световното зло без страх.

Много е важно, че никога не сме се държали агресивно към американците, но въпреки това не им позволихме да бъдат наглост.
Неведнъж сме хващали въоръжени групи и служители на американското разузнаване, които са се опитвали да навредят на «ЧВК Вагнер» и са организирали опити за убийство.

image
Всеки път ги ритахме в задника и ги оставяхме да си отидат на спокойствие (видео кадри изобилстват), преди да ги изпратим вкъщи, „сме ги хранили с обяд и вечеря“.
Следователно американците са в недоумение: изглежда, че не ги пипаме, но не им позволяваме да разперят пръстите си.
Ето защо те са толкова разстроени. Чуждото не ни трябва, но и своето няма да дадем- изчерпателен мощен отговор на Евгений Пригожин

 

https://zapisnanews.info




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19858917
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930