Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 18:25 - Честито! От днес 24 януари Европейската комисия официално ще ни разболява от рак чрез насекоми в храните (СПИСЪК)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 57 Коментари: 0 Гласове:
0



Честито! От днес  24 януари Европейската комисия официално ще ни разболява от рак чрез насекоми в храните (СПИСЪК) 24.01.2023 ЛЮБОПИТНО   Ще ядем насекоми дори без да го знаем: гарантирано от ЕС

 От днес  24 януари Европейската комисия официално разреши употребата на домашен щурец на прах в храната.

Изискване за етикетиране има само ако продуктът съдържа прах „Acheta domesticus“. Това означава, че хората трябва сами да установят, че „Acheta domesticus“ се стрива на прах и се добавя към домашните щурци. Следните продукти „за широката публика“ скоро ще бъдат в продажба с добавени щурци (Acheta domesticus);

СПИСЪК
  • Многозърнест хляб;
  • Многозърнести рула;
  • Крекери и хлебни пръчици
  • Зърнени блокчета;
  • Сухи премикси за печива;
  • Бисквитки;
  • Сухи тестени изделия с пълнеж и без пълнеж;
  • Сосове;
  • Преработени картофени продукти;
  • Ястия на основата на бобови растения и зеленчуци;
  • Пица;
  • Общи тестени изделия и продукти от суроватка на прах;
  • Месни аналози (вегетариански алтернативи на месо);
  • Супи и концентрати за супи, супи на прах;
  • Закуски на базата на царевично брашно;
  • Напитки, подобни на бира;
  • Шоколадови изделия, ядки и маслодайни семена;
  • Снаксове (с изключение на чипс) и месни заготовки.

Източник: Официалният вестник на Европейския съюз /Official Journal of the European Union

Убеждават ни, че насекомите са пълни с протеини, но дали човешкият организъм има съответната ензимна пригодност за такава храна?

Хитинът в насекомите не е пригоден за храна на млекопитаещи. Не само това, той е вид полизахарид, който е отличен канцероген и храна за раковите клетки, както и може да се окаже причина за множество заболявания. Хитинът, който бива набутван в храната на хората е бавна и подла отрова, която ще доведе до нови, неизвестни и неочаквани заболявания, и в това няма никакво съмнение.

Убеждават ни, че насекомите са пълни с протеини, които са в състояние да удовлетворят нуждата на човешкия организъм, но както винаги, се премълчават реалните опасности, които крие един такъв странен вид храна, който няма нищо общо с човешкия организъм. Птици, земноводни и влечуги, които се хранят с насекоми, имат съответната ензимна пригодност за тоя вид храна.

И както казах в началото на ваксинационната офанзива,

че ще се появят такива болести, че няма да сколасат имена да им натъкмят, то налагането на такава противоестествена храна просто ще добави още болестотворни фактори към разкошния букет от отрови, който ни се връчва ежедневно в промишлено модифицираната храна, в пълната с химикали, антибиотици и биологични агенти питейна вода, както и все още безсмислено оспорваните от някои политици стратосферни аерозоли с полуизвестно или неизвестно съдържание.

 

За продуктите на така наречената „медицина“ е излишно да се открива разговор.

Това, което прави впечатление, е, че всички дейности на така наречените „учени“, на международните правителствени и неправителствени организации, на политическите фигури и субекти е необясним на пръв поглед упорит стремеж да изкривят цялото нормално битие на хората и цялата нормалност да бъде поставена извън закона,

а перверзните приумици на една шайка криминални, душевно болни индивиди да бъдат наложени като стандарт

за нормалната част от човечеството.

Моето съзнание вижда дивата орда на поредния кръстоносен поход, но тоя път насочен срещу разумното човешко същество. А неговите спонсори и инициатори са абсолютно същите социални варвари, които бродеха из Европа през средните векове.

Нищо, нищо от това, което ви казват, не е истина. Лъжата е толкова голяма и абсурдна, че интелектът на нормалния човек се втрещява и дори понякога е склонен да отхвърли безмилостно разкриващите се истини. Иска се смелост, разум и вкус към разбиране на реалността за адекватно схващане на перверзното битие, в което сме натиквани всеки ден.

Само правилно дефиниран проблем може да бъде успешно решен. Тия, които не виждат безбройните проблеми, са безполезен биологичен материал, който е похарчен предварително. Да видим ние какви ще ги дробим, защото не е лесно и няма да стане лесно!

Нищо, ама нищо от „науката“ на социалните варвари не е истина

Източник: Димчо Димов
 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

В България вече има и Асоциация на производителите на насекоми

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Д-р Джоузеф Меркола: Защо поддръжниците на Голямото нулиране насърчават свръхпреработените храни

Според Световния икономически форум (СИФ) и неговите съюзници от „Голямото нулиране“ традиционното пълноценно хранене е не само „неустойчиво“, но и „разрушително за околната среда“ Неотдавнашен „анализ на храните“ във в-к „Гардиън“ (ВИЖ ТУК) взе на прицел биологичното говеждо и агнешко месо, отглеждано на пасища, като упрекна тези земеделски практики в екстравагантно използване на земята при недостатъчно високи добиви. В анализа се посочва: „Обработваемите култури, с част от които се хранят селскостопанските животни, заемат 12% от земната повърхност на планетата. Но много повече земя (около 26%) се използва за пасища, т. е. отглеждане на месо и мляко, получени от животни хранени …
https://thebulgariantimes.com



 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19852290
Постинги: 45077
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930