Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2023 17:20 - Пропагандирането на хомосексуализъм сред малолетни е полезна практика според Европейския съд по правата на човека в Страсбург! СОДОМ И ГОМОР!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 47 Коментари: 0 Гласове:
0



Пропагандирането на хомосексуализъм сред малолетни е полезна практика според Европейския съд по правата на човека в Страсбург! СОДОМ И ГОМОР! image xrisi 9:39 | 26 яну 23 6580  

Пропагандирането на хомосексуализъм сред малолетни е полезна практика според Европейския съд по правата на човека в Страсбург! СОДОМ И ГОМОР!

Книгите с хомосексуално съдържание не вредят на непълнолетните: Европейският съд в Страсбург осъди Литва за цензурирана детска книжка с приказки. Вилнюс твърдеше, че произведението подтиква към хомосексуалност, а въпросния съд потвърди това и постанови, че е напълно нормално и даже отсъди държавата да заплати на автора на въпросната детска книжка хиляди евро обезщетение, заради "несправедливостта".

Това е решението на съдът за правата на човека! Пропагандирането на хомосексуалност не само, че не пречи на децата, а дори трябва да се стимулира - според този европейски съд. 

 

 

Всяка девиация бива превръщана в норма, а след това в "ценност" и изконно човешко право, което бива яростно защитавано и всеки който дръзне да се противопостави бива осъждан и обявяван за "ксенофоб", т.е. не-либерал.

Заболяването на тези общества е в толкова напреднал стадий, че изхода може да е единствено летален - никой и нищо не може да ги спаси от содомията и сатанизма, в които са затънали и приели за висши човешки "ценности"! Аз не се чувствам член на тяхното "семейство" и не споделям ценностите им - с две думи нямам и не искам да имам нищо общо с тях! Вярвам, че огромната част от нашият народ мисли по същия начин и не бихме приели лесно тази "нормалност". Това е една от причините западния елит толкова силно да желае заличаването на православното християнство от лицето на Земята!

Не ви ща ни меда, ни жилото извратеняци! Аз такъв "цивилизационен" избор не съм правил и няма и да направя!

Страхил Ангелов 
https://svobodnoslovo.eu/


***САТАНИНСКИ ЦЕННОСТИ!ТОВА СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ,В КОИТО ДНЕС СИ ДЕМОКРАТИЧНО ДЛЪЖЕН ДА ВЯРВАШ. ДА ЯДЕШ БОКЛУЦИ,ДА УТВЪРЖДАВАШ АКТИВНО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИ И АМОРАЛНИ НЕЩА,ДА СЕ ПОГУБВАШ КАТО ЛИЧНОСТ,ДА ЗАТРИВАШ СЕМЕЙСТВОТО СИ,ДА СЪСИПВАШ ДЪРЖАВАТА СИ В ИНТЕРЕС НА МОНОПОЛИТЕ,ДА СИ ЗАТРИВАШ КОРЕНИТЕ И ИСТОРИЯТА, ДА ПОДМЕНИШ ВСИЧКИ ТРАДИЦИИ,ВСИЧКО ЦЕННО С ПРЕДСТАВИ И ИЛЮЗИИ И АКО СЕ ХВЪРЛИШ ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРАВОТО СИ И СВОБОДАТА СИ - ДА ТЕ СМАЧКАТ! ЗА ТОВА ИМА ХИЛЯДИ НАЧИНИ ИМА И СЪОТВЕТНО ОТПЕЧАТАНИ "ХОРА"! ТОВА СА НОВИТЕ ЦЕННОСТИ И ТЕ НЕ СА МОИ! ТЕ ЦЕЛЯТ ПОГУБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859984
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930