Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2023 20:19 - Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов, че американците искат да вкарат България във войната 13.03.2023 Владимир Алексеев Свят Не
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 97 Коментари: 0 Гласове:
0



  image Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов, че американците искат да вкарат България във войната

13.03.2023 

Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов относно намерението на американците да вкарат България във военен конфликт. Само няколко часа след като интервюто беше публикувано в сайта „Obektivno.bg“, обявата беше свалена, но за щастие предварително архивирана от автора на разследването. Диляна Гайтанджиева пише:

 

САЩ подготвят влизането на България във войната. Това става ясно от обява за работа, според която американската армия търси лингвист с български език за мисия във „възможна военна зона“. Информацията е  публикувана  в обява за работа на компанията WorldWide Language Resources със седалище Файетвил, Северна Каролина. Компанията има договори за 529.2 милиона долара с Пентагона, като 501 милиона долара от тях са по договор с Американското командване за специални операции.

Американската армия търси лингвист с български език за „мисия във възможна военна зона“

Според обявата за работа „Лингвист с български език Категория II” предстои сключването на договор на компанията с правителството на САЩ за тази позиция. Работата изисква допуск до класифицирана информация с ниво „Секретно“, като кандидатът за лингвист с български език трябва да покрие изискванията на американското командване. Според обявата кандидатът може да бъде назначен в съответната държава (в случая България), но да му се наложи да работи временно или за неопределено време в съседна държава, както и във възможна военна зона с повишен риск.

В обявата е записано, че кандидатът за работа:

· Може да бъде назначен в конкретна държава, но поради изискванията на мисията може да бъде временно или за неопределено време назначен в съседна държава.

· Трябва да е готов, желаещ и способен да променя ежедневната работа/задачи, тъй като изискванията на мисията на определеното място може да са плавни с много движение и промяна.

· Държи се в съответствие с местната култура и обичаи.

· Способност за ефективно и ефикасно функциониране по време на продължителни периоди на високо напрежение и стрес.

· Може да бъде поискано да управлява превозно средство, оборудвано от правителството в подкрепа на операциите.

· От всички лингвисти може да се изисква да участват в мисии и да бъдат физически годни да изпълняват тези задължения:

· Да повдигат поне 30 фунта над главата;

· Да вървят поне 5 км в неравен терен;

· Да носят 30+ фунта раница и/или екипировка с минимални усилия.

· Да четат, пишат, слушат и говорят с ясна и кратка граматика и произношение на необходимите чужди езици и английски. Да осигурят идиоматични (на определен език или диалект) преводи на материал, като използва правилна структура на изреченията на необходимия чужд език и английски. Да извършват последователни, точни преводи и устни преводи на текущи разговори и дейности. Позицията може да включва, но не се ограничава до:

· DOCEX = превод на документи;

· УСТЕН ПРЕВОД = може да работи вътре или навън, като прави устни преводи с местни хора, правоприлагащи органи/полиция, военни, държавни служители;

· АУДИО ПРЕВОД = може да работи по вътрешно или външно слушане на записано или аудио в реално време.

Кандидатите за работа се предупреждават, че:

· Работата е в екстремни, строги, тежки условия.

· Може да се наложи да работят навън и вътре в зависимост от изискванията на мисията.

· Условията на живот може да са строги и сурови.

· Работната среда е разгърната в отвъдморски държави, които може да са възможни военни зони и да представялват значителен риск като част от задачата.

„Обективно.Бг“ потърси за коментар лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, тъй като обявата потвърждава думите му, че САЩ подготвят да ни вкарат във войната между Русия и Украйна.

– Защо американската армия търси да наеме лингвист с български език за мисия във възможна военна зона и съседна на България държава? Това означава, че влизането ни във войната вече е решено?

– Информацията наистина е потвърждение на това, за което предупреждаваме, защото в момента в резултат на руските действия в Украйна, украинската армия се обезкръвява. От независими източници на информация виждаме, че буквално „ловят“ мъже в мобилизационна възраст, за да ги изпратят на фронта. Ловят ги като диви животни по улиците на украинските градове. Скоро ще дойде моментът, в който украинската армия ще рухне, защото няма да има пушечно месо, и когато вече няма да има пушечно месо, достатъчно за да спре руския натиск, тогава американците вече ще трябва да пуснат следващите за възпиране на руския натиск и това няма да бъдат американски войски в никакъв случай.

На първо място, те ще изпратят наемници, най-вероятно ще има сред тях и американци, както вече има, но за американците е изключително важно да изпратят представители на българската войска, защото българският народ е единственият, който няма исторически причини да има лошо отношение към Русия и руския народ. Напротив, точно обратното. Огромното мнозинство от българския народ изпитва положително отношение към Русия. Смята я за близка и братска държава и поради тази причина чисто стратегически за американците е много важно да изобретят още причини, поради които българите да намразят руснаците.

Сега по една странична линия се опитват да направят това с паметника на Съветската армия, но тъй като американците не познават добре психологията на българския народ, грешат тотално, защото точно с тези действия предизвикват симпатия. И ще сгрешат и с изпращането на български войници, защото тези войници няма да отидат по свое собствено желание и това ще предизвика много силни антиамерикански настроения в българското общество.

Към настоящия момент то не е сравнително наясно с това, което го очаква, но идеята на американците е много проста. Дори един взвод да бъде изпратен, който обаче да се окаже в зоната на активните военни действия, за да може да има български жертви, българи, убити от руснаците, руснаци, убити от българите. Те искат да изкопаят ров между двете държави, който да запълнят с кръв.

Искат да създадат мъченици в борбата срещу руснаците – това, което направиха с Украйна. Не трябва в никакъв случай да очакваме, че американците ще спрат в изпълнението на своя план, защото те действат, доказано през годините, изключително целенасочено и последователно. Имат стратегия и я изпълняват.

Тяхната стратегия е възможно най-много да обезкръвят Русия, но по-притеснителното е, че тъй като Русия ще се справи и с втората вълна от подобни наемници или малки части от натовски държави, които ще бъдат изпратени под формата на инструктори (няма да бъдат изпратени като активни участници във военните действия), те ще бъдат разположени в зони в близост до фронта. Не бих се учудил, ако американците организират някаква провокация, за да може, разбира се, това да бъде приписано на руснаците.

С такъв инцидент предизвикаха включването си във Виетнамската война. Това е т.нар. инцидент в Тонкинския залив, когато техни военни кораби са уж обстрелвани от виетнамска авиация. Те са били разположени в Тонкинския залив, естествено във виетнамски териториални води (никога не са признавали суверенитета на която и да е било държава). Сами си бомбардират корабите, за да се включат във войната. Те ще направят това нещо и с нас.

Просто нямат друг вариант. Войната в Украйна се развива на три етапа. Първият етап е война между Русия и Украйна. Вторият е война, в която американците помагат оръжейно и финансово и в която се включват и натовски държави, но не и пряко американците. И третият етап е когато се включат американците с цялото НАТО срещу Русия. Вече този конфликт ще стане глобален. Има всички шансове да се превърне в ядрен конфликт. Американците няма да се поколебаят да използват ядрено оръжие.

Цялото интервю на Диляна Гайтанджиева с Костадин Костадинов може да прочетете тук:

Българските граждани могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 г.

„Възраждане“ е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Informiran.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859268
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930