Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2023 17:27 - За онези украинци, които така и не проумяха, че ги управлява Фашистки Режим! Сега питате Защо? Ето защо:
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
0



image За онези украинци, които така и не проумяха, че ги управлява Фашистки Режим! Сега питате Защо? Ето защо:

16.03.2023

Когато Сашко Белия (активистът на „Десен сектор“, истинското му име е Александър Музичко – бел. ред.) се пресели от Полша в Западна Украйна през февруари 2014 г. и бандите му започнаха да крадат и да се сдобиват с оръжие, а тълпата крещеше „Москаляку на Гиляку“ (Руснаците на бесилото), вие казахте, че това е хаос, но „в Украйна няма фашизъм“.

 Когато на 14 март 2014 младите момчета Жудов и Шаров бяха застреляни от прозорците на националистическата „Просвита“ в Харков, вие казахте, че това е политика – „но няма фашизъм в страната“.

Когато през април същата година подразделението на ,,Ягуар“, което натръшка на земята повече от 70 души антимайдановци, а после всички те бяха вкарани по затворит и следствените арести и останаха там с години, вие казахте: „В града ще е по-спокойно – важното е, че няма фашизъм в страната“.

Когато на 2 май повече от 50 жители на Одеса бяха изгорени живи в сградата на профсъюзите от националистическите формирования, дошли специално за тази цел от Киев… Тогава въпреки всички кадри и факти, вие казахте: „Трябва да се изяснят нещата, кой го направи…. но фашизъм в страната ни няма!“

Когато на 9 май 2014 г. невъоръжени цивилни бяха разстреляни от танкове и бронетранспортьори в Мариупол, вие казахте, че всичко това са фалшификати – „няма фашизъм в страната“.

Когато на 2 юни, 2014 г. въоръжените сили на Украйна бомбардираха със самолети центъра и жилищните района на Луганск, вие казахте, че дефектни климатици са избухвали – „няма фашизъм в страната“.

Когато ВСУ и нац. батальоните започнаха да обстрелват селищата на Донбас с минохвъргачки и тежка артилерия, вие си казахте: „Е, нали ние сме живи, важното е, че в нашата страна фашизъм няма!“

Когато тръгнаха първите нощни факелни шествия, когато през септември, 2014 г. под общия писък и дива ярост, най-големият паметник на Ленин (създателят на Украйна) в Харков, бе натрошен, когато ултрасите издадоха индулгенция за беззаконието и беше въведена АТО (антитерористична операция) в страната, вие казахте: „Само да няма война – важното е, че при нас фашизъм няма!“

Самолети на ВСУ бомбардираха центъра и жилищните райони на Луганск на 2 юни, 2014 година ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

 

Когато през цялата следваща 2015 година службите се активизираха и от цяла Южна и Източна Украйна, а също и от Киев започнаха да изчезват безследно стотици рускоезични журналисти, интелектуалци и общеественици, хиляди бяха вкарани зад решетките и изтезавани, а десетки хиляди бяха уволнени от работа заради „проруски нагласи“, вие казахте: „Няма фашизъм в държавата“.

Когато бяха разкрити фактите за безброй военни престъпления на националистическите батальони „Азов“, „Донбас“, „Айдар“, ,Десен сектор“, „Торнадо“ и други срещу цивилни жители на Донбас – насилие, изтезания, убийства, грабежи; когато бяха разкрити десетки общи гробове на хиляди измъчвани и разстреляни цивилни, когато в Донецк откриха ,,Алеята на ангелите“ в памет на невинно убитите деца, нищо не казахте, а замълчахте – „няма фашизъм в държавата”.

Но когато започна операцията по спасяването и освобождаването на Донбас, вие изтръпнахте и бяхте изненадани – ,,Ама как така, нали у нас фашизъм няма?“

Когато къщите и инфраструктурата ви започнаха да се рушат от снаряди и ракети и се появиха и цивилни жертви, вие се уплашихте и започнахте да крещите: ,,Ама нас за какво? Не искаме такова освобождение! Не ни трябва такъв „руски свят“! Нацистите ни нападнаха!“

Когато ви беше убедително обяснено и показано, че руснаците стрелят само по военни обекти и места с концентрация на националистически батальони и въоръжени сили на Украйна, че нац. батальоните и въоръжените сили на Украйна крият военната си техника в жилищни райони, между жилищни сгради, че те са разположили артилерийските си установки в училища и апартаменти и стрелят оттам, си затворихте очите и запушихте ушите за тези очевидни истини, и само повтаряхте: „Лъжете, това е работа само на руснаците, те са фашисти“.

Когато в началото на СВО във всички ваши градове започнаха да връзват проруски хората за стълбове без съд и присъда и да издевателстват над тях… Когато ,,Азов“ започнаха да се крият зад жителите на Мариупол, използвайки ги като жив щит, забранявайки евакуацията… Когато мръсникът азовец се обажда по видеовръзка на майката на убития руски войник от личния му телефон и ѝ се присмива, разказвайки най-подробно как е убил сина ѝ… Когато изроди в Харков стрелят по краката на пленени руски войници и довършват до смърт ранените… Когато в мазето на жилищна сграда в Мариупол, където „Азов“ е оборудвал убежището си, намират осакатено тяло на младо момиче, без ръце и очи, със свастика, издълбана на корема… Когато на руски военнопленник му режат пръстите и го изгарят жив… Когато изрод от териториалния батальон във Виница публично измъчва и убива човек с нож в окото и заснема това на видео……

След като и тези доказателства не ви стигнаха… вие сте обречени никога да не разберете от какво дойде да ви спасява Русия.

И въпросите ви „Ама нас за какво?“ и „Защо?“ напълно увисват на фона на вашето ,,Не сме молили да ни освобождавате“ и ,,На нас не ни трябва такъв Руский мир“. Тогава знайте, вие, в чиято страна нямало фашизъм, ние освобождаваме не вас… а от вас!!!

 Informiran.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19854839
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930