Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03 18:53 - ВМЕСТО „НОВО НАЧАЛО“ „НОВО ЛИЦЕМЕРИЕ“ В ДПС. САЛИ ТАБАКОВ ИСКА ЦЕНЗУРИРАНЕ НА ВИДЕО КЛИП НА „АФЕРА“ В КОЙТО ОЧЕИЗБОЖДАЩО СЕ ВИЖДА МУТРЕНСКОТО МУ АРОГАНТНО ПОВЕД
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 46 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.03 18:56


ВМЕСТО „НОВО НАЧАЛО“ „НОВО ЛИЦЕМЕРИЕ“ В ДПС. САЛИ ТАБАКОВ ИСКА ЦЕНЗУРИРАНЕ НА ВИДЕО КЛИП НА „АФЕРА“ В КОЙТО ОЧЕИЗБОЖДАЩО СЕ ВИЖДА МУТРЕНСКОТО МУ АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ!


image

На 22.10.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

Заради тази статия на АФЕРА бившият областен председател на ДПС – Варна Сали Табаков и настоящ общински съветник от ДПС във Варна, заведе дело срещу Веселина Томова:

На 22.03.2024 АФЕРА публикува:

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И АФЕРА ДАДЕНИ НА СЪД, ЗАРАДИ ОЧЕИЗБОЖДАЩ ВИДЕОКЛИП С МУТРЕНСКО АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ НА ДПС ЛИЦЕТО САЛИ ТАБАКОВ. ДПС ТАБАКОВ ЗАГУБИЛ АПЕТИТ, ЗАТВОРИЛ СЕ И МУ СЕ ВИЕЛО СВЯТ. Я ДА ВИДИМ КАК!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И АФЕРА ДАДЕНИ НА СЪД, ЗАРАДИ ОЧЕИЗБОЖДАЩ ВИДЕОКЛИП С МУТРЕНСКО АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ НА ДПС ЛИЦЕТО САЛИ ТАБАКОВ. ДПС ТАБАКОВ ЗАГУБИЛ АПЕТИТ, ЗАТВОРИЛ СЕ И МУ СЕ ВИЕЛО СВЯТ. Я ДА ВИДИМ КАК!

В публикацията на АФЕРА бе публикуван клип на който ЯСНО СЕ ВИЖДА БРУТАЛНОТО, МУТРЕНСКО, АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ НА САЛИ ТАБАКОВ В КАЧЕСТВОТО МУ НА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА спрямо член на партията ДПС.

ПЕТ МЕСЕЦА лицето Сали Табаков не е предприело каквито и да е действия спрямо публикувания клип в канала АФЕРА в YouTube, но след като завежда дело срещу Веселина Томова за публикацията в която е пуснат въпросния клип, пуска сигнал до YouTube, като „физическо лице“, че са нарушени правата му, ПЕТ МЕСЕЦА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА, за да бъде премахнат видеоклипа.

Очевадно се цели премахването на клипа преди започването на съдебното дело по същество.

Днес на пощата на сайта АФЕРА се получи писмо от YouTube Support Team със следното съдържание:

„Здравейте, AferaBG,

С това съобщение Ви уведомяваме, че физическо лице ни изпрати жалба във връзка с поверителността относно съдържанието Ви:

––––––––––––––––––––-

 

Информацията, за която е съобщено, че нарушава поверителността, е в 0_00-1_31

Моля, имайте предвид, че нарушението може да е също в заглавието или описанието на видеоклипа, както и в изображението или фоновото изображение на канала.

––––––––––––––––––––-

Искаме да Ви дадем възможност да премахнете или редактирате частната информация, която може да е налице в съдържанието, за което е подаден сигнал. С настоящото известие Ви информираме, че друг потребител изрази опасения във връзка с поверителността по отношение на съдържанието Ви, но това няма автоматично да доведе до ограничаване на видеоклиповете и към този момент към видеоклипа Ви не е приложена свързана санкция. Искаме да Ви дадем възможност да премахнете или редактирате частната информация, която може да е налице в съдържанието, за което е подаден сигнал. Ще прегледаме жалбата за нарушения на правилата ни за поверителност 48 часа след изпращането на това известие и ще преценим дали да наложим ограничение на съдържанието.

Моля, обърнете внимание, че може да не се наложи да премахнете съдържанието напълно, за да разрешите проблема. YouTube предлага инструмент за персонализирано замъгляване, с който можете да замъглявате всичко във видеоклипа си, включително информация или лица. За повече информация относно функцията за замъгляване прегледайте тази статия в Помощния център. Моля, също проверете дали заглавието, описанието или маркерите на видеоклипа, както и изображението или фоновото изображение на канала съдържат лична информация. YouTube предлага инструменти за редактиране на метаданни, които можете да използвате, като отворите „Моите видеоклипове“ и кликнете върху бутона „Редактиране“ за клипа, за който е подаден сигнал.

Поели сме ангажимент да защитаваме потребителите си и се надяваме, че разбирате колко е важно да се зачита чуждата поверителност. При качване на видеоклипове в бъдеще, моля, не забравяйте да не публикувате личната информация на други хора без съгласието им. За повече информация, моля, прегледайте правилата ни за поверителност.

Поздрави,

Екипът на YouTube за поддръжка по правни въпроси“

Веселина Томова отговори на YouTube така:

„Здравейте, сайта АФЕРА е сайт за разследваща журналистика. Клипът е във връзка с политическо лице, публично лице – областен председател на ДПС – Варна, както и понастоящем общински съветник! Видеото е от охранителна камера на публично място, където е проведено заседание на ДПС – Варна и показва как едно публично политическо лице се саморазправя с член на партията. Искането за сваляне на клипа е абсолютна цензура на свободата на словото и журналистиката! И ако бъде премахнат това ще е ЦЕНЗУРА! Това не е лична информация, а е клип, който касае публична фигура и недостойното и поведение, а журналистиката е за това да осветли това недостойно поведение.

Клипът е част от журналистическо разследване на ПОЛИТИЧЕСКА ПУБЛИЧНА ФИГУРА, А НЕ НА ЧАСТНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ! И ако премахнете този клип, ще ви съдя за налагане на цензура.

Освен това – много важно!

Към настоящия момент лицето води съдебно дело именно заради този клип и премахването му ще възпрепятства съдебното разследване по процеса. Което е недопустимо!“

Бележка на Веселина Томова, собственик и главен редактор на сайта АФЕРА:

На вниманието на Почетния председател на ДПС Ахмед Доган

На вниманието на Председателите на ДПС Джевдет Чакъров и Делян Пеевски

Драги, радетели на правата и свободите на гражданите, както и на „ново начало“ в ДПС!

Това, което за ПОРЕДЕН ПЪТ демонстрира членът на поверената ви партия ДПС /Движение за права и свободи/ и общински съветник от ДПС – лицето Сали Табаков НЯМА НИЩО ОБЩО с прокламираните от вас права и свободи на гражданите, демокрация, свобода на словото и „ново начало“ в ДПС!

Напротив!

Действията на вашия общински съветник, бивш областен председател на ДПС – Варна и член на ДПС Сали Табаков са разправа със свободата на словото, свободата на изразяване и мисията на журналистиката.

Искането му за премахване на клип от канала на сайта АФЕРА в платформата YouTube, в който ясно личат недостойните му мутренски и арогантни действия спрямо член на ДПС, са опит за налагане на тотална цензура върху журналистическа публикация на АФЕРА, в която е публикуван клипа и е осветено позорното поведение на областен председател на ДПС – Варна.

Освен това искането за премахване на клипа е и опит да бъде осуетено съдебно разследване по дело, което лицето Сали Табаков е завело срещу сайта АФЕРА.

Мисията на журналистиката, драги ни Почетен председател на ДПС и председатели на ДПС, е да вади на показ всичко онова, което касае обществения интерес относно публични политически и управленски фигури.

Това че вашето лице Сали Табаков в качеството му областен председател на ДПС – Варна се е държало мутренски, арогантно и недостойно за длъжността, която заема и това се вижда от клипа очеизбождащо е ВАШ ПРОБЛЕМ, който въпреки прокламираните от вас помпозни приказки за „ново начало“ в ДПС така и не посмяхте да решите.

Ако това, което върши вашето лице Сали Табаков е „ново начало“ в ДПС, носете си го на рамо!

АФЕРА обаче няма да допусне никой да се гаври с правото и да осветлява Истината такава, каквато е. Колкото и пъти да поиска да изтрие видеоклипа вашето лице от ДПС Сали Табаков, толкова пъти този клип ще се появява чрез друга платформа.

Защото истината е по-важна от лицемерието, наречено „ново начало“. И защото не онзи, който е извадил истината на показ е виновен, а вашето лице на ДПС, което е демонстрирало недопустимо поведение.

Що се отнася до вашето Движение за права и свободи на гражданите и „новото му начало“, за което оревахте орталъка, с бруталните действия срещу сайта АФЕРА от страна на вашето ДПС лице Сали Табаков, както и заради бездействието си срещу него, можете да си сложите ново лого – вместо „ново начало“ – „ново лицемерие“!

Изборът е ваш.

Веселина Томова

П.П. Клипът с истинското лице на Сали Табаков вече може да се гледа и тук:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС – ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС! pic.twitter.com/lz4lrVOSmJ

— Афера (@aferabg) March 25, 2024

СЪЩО И ТУК : https://www.youtube.com/watch?time_continue=88&v=OhLjEt2OiMw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fafera.bg%2F&source_ve_path=MTM5MTE3LDI4NjY2&feature=emb_logo




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19865257
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930