Снимка: Vsekiden.com |
Редовната всекидневна консумация на около 100 грама колбаси от преработено месо води до повишаване значително на заплахата от преждевременна смърт от рак или инфаркт. За това алармираха екип от лекари от престижни наши болници.
На този риск е подложен всеки човек, който си хапва ежедневно по едно дори неголямо парче бекон, шпек, по една наденица или два кренвирша. Заключението на медиците ни се потвърждава и от изследване на учени от Оксфорд и Кеймбридж.
Специалистите са ужасени, защото от всеки 17 човека, участвали в експеримента, един вече е умрял. Те употребявали по 160 грама колбаси на ден. След 5 години живи останали едва 16 души. Любителите на преработеното месо са поставени под по-висока угроза от инфаркт и рак. Особено ако хапват саламите с хляб, а не със зеленчуци.
Заплахата в колбасите идва от десетките подобрители, оцветители и стабилизатори. Учените уточняват, че ако някой всеки ден яде хотдог или хамбургер, ще живее 20 години по-малко.Шокиращи истини за Макдоналдс www.epocht...
Eксперти: почти всички хранителни продук...
Последни научни открития по отношение на...
Разтърсващ фоторепортаж от Столипиново.....
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69