Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2014 18:47 - “Русия е предала “новия световен ред”http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 516 Коментари: 0 Гласове:
0



“Русия е предала “новия световен редimage
 
 

Според водещия американски дипломат Кристофър Р. Хил, реакцията на Русия в украинската криза означава, че Москва е предала “новия световен ред”, част от който е била през последните 25 години.

В статия за авторитетното онлайн издание Project Syndicate, бившият посланик на САЩ в Ирак и Корея Хил пише, че руската анексия на Крим и кампанията по “сплашване” на Киев, е сложила край на 25-годишния исторически период. Също така дипломатът обвинява Москва в “регрес, рецидивизъм и реваншизъм”.

Новия световен ред” Хил определя като период последвал в Русия след политиката за гласност и допускането на страната в “западни институции, пазарна икономика и многопартийна парламентарна демокрация”.

Хил казва: ”Този нов световен ред, продължи близо 25 години. С изключение на една кратка война между Русия и Грузия през август 2008 г. (счита се, че конфликтът е бил провокиран от безразсъдното правителство на Грузия). Гъвкавостта и съгласието на Русия със законите на “новия световен ред” , въпреки че е било трудно, се превърна в едно от най-изключителните постижения на епохата след студената война”.

В статията си Хил, съветник в Albright Stonebridge Group – “световна стратегически компании”, тясно свързана с Белия дом и Държавния департамент обвинява Москва за връщане към дните на съветската империя, добавяйки, че “Русия … изглежда повече не се интересува от факта, какво през последните 25 години и предлагаше Запада: специален статут в НАТО, привилегии в отношенията с ЕС и партньорство при разглеждане на дипломатически въпроси”.

Убеждението на Хил в това, че Русия е пренебрегнала “новия световен ред” показва, че Москва се стреми да оглави алтернативната организация BRICS, която в бъдеще ще представлява сериозна заплаха за еднополюсния САЩ и НАТО.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...
"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

imageЗащо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

http://www.infowars.com/top-u-s-diplomat-russia-has-betrayed-the-new-world-order/

http://30dumi.com/archives/4598




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19890157
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930