Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 21:27 - Преговори-инкогнито за предстоящи служебни примиери Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2014 21:32


Преговори-инкогнито за предстоящи служебни премиери   Засега са двама крипто евреи.  /Евреи са си,защо крипто? Н.М./
  ГЕРБ и хората около Тиквата бутат Лидия Шулева.   Да, точно така, скритата еврейка Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано) – от НДСВ – бивш вицепремиер и министър на икономиката. В правителството на Сакскобурготски отговаряше неофициално по “еврейските въпроси”.

image

Лидия Сантова Биджерано (по баща) стана мултимилионерка за има-няма 10 години.

"
Аз помня бедното еврейско момиченце от Велинград Лидия Биджерано – Шулева..."
(Интервю с писателя Петър Христозов)
 
... тъй като горния линк е вече "дефлориран" (404 Error! Page Not Found), предоставам ви го от моя архив:

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ПИСАТЕЛЯ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ
 

 
- Вие сте признат автор на българския политичски роман, а вчера премиерът Бойко Борисов направи революционно изказване за ограбването на данъкоплатците от корупционни схеми в енергетиката. Чужди и то държавни и общински фирми се настаниха у нас, купуват евтиния ни ток, а го продават със свръх печалба, без да внасят в хазната и лев дивидент. Кой допусна да се случи това и ще стане ли по-евтино нашето си електричество за родните домакинства?

- Преди години излезе книгата ми „Следователят” за разприте в триото Ангел Александров, Корнелия Нинова и Румен Овчаров. Следователят ми се обиди, че съм го взел за човек на Ахмед Доган, а партийната бизнес дама от СДС и БСП, зависи кой й дава да чопне милиони от баницата – приватизация, се гушна с енергийния бос Румен Овчаров, защото и на него му е плащал Иван Костов. И от Швейцария ми се обади забогателия от енергийни консултации Красимир Георгиев, състудент от Москва на Р.Овч. В България се правят в течение на години милиарди от незаконен и неконтролируем износ на електричество. И аз питам премиера Бойко Борисов, съпоставимо ли е демонстрираното богатство на Корнелия Нинова и Р.Овч. в приходите им? Мисля, че видния отвсякъде бивш партиен и държавен ръководител, наричан от обикновените хора Дългия инкасатор, може да каже с какви пари плати хотел „Анел”, който е оценен за 16 млн. евро. Емилия Масларова е дребна хапка. В българската енергетика дреме много по-голям октопод от „Наглите”, Хамстера, Трактора, че сега и „Медузите”. А защо и не отвличаните за голям откуп бизнесмени. Откъде са им парите? Разходете се господа в полите на Витоша и даже в Банкя.

- Това ли е приносът на българските писатели към безпаричието, което засяга и тях?

- За 1 май излиза новата ми книга за интригантите в бившата Държавна сигурност. За спечелилите от доноси, за ген. Страх. Има и богати пишещи и те са забогатяли не съвсем регулярно. Дали дарбата се остойностява в пари, питам аз законодателя? Защото от ум, работа и опит не се забогатява, а и от власт. Днес и читателите са бедни, една книга струва кутия цигари и половинка водка. Пределно ясно е какво се предпочита. А ограбена България прелива от богати. Чак шефа на ВМРО Красимир Каракачанов демонстрира завидно състояние. Аз помня бедното еврейско момиченце от Велинград Лидия Биджерано – Шулева, която днес е видна и свръхбогата гранд-дама. Откъде се взеха парите? Иван Костов и Стефан Софиянски ги няма в сметките. Всички ги оправдават, даже българския съд.
  http://www.obshtestvo.net/content/view/1705/13/
 

  А пък Гоце Седефчов от АБВ предлага друг скрит евреин, Ивайло Калфин. image 

Четирима евреи в едно. Председателят на БСП Сергей Станишев, евродепутата Ивайло Калфин и председателят на ПГ на Прогресивния алианс на Социалистите и Демократите в Европарламента Мартин Шулц на пресконференция при номинацията на Калфин за Президент 2011, най-вляво е сегашния министър на МВнР Вигенин.
И така, очаквайте честни и ... - какви бяха още ... - избори на 5 октомври 2014-та!!!





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19858343
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930