Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 19:12 - Неолибералната върхушка в ЕС рухва до месеци! С нея пада и БОРИСОВ, КОЙТО МАЙ ПОРЪЧА АДът В ХИТРИНО! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0



Неолибералната върхушка в ЕС рухва до месеци! С нея пада и БОРИСОВ, КОЙТО МАЙ ПОРЪЧА АДът В ХИТРИНО!  

Трагедията в село Хитрино е нещо ужасно. И страшно! Също като трагедията в село Бисер, което беше залято от скъсаната стена на язовир „Иваново“. Също като трагедиите с избухналите боеприпаси в Стралджа, Сопот, Горни Лом…

image

Много трагедии. Ужасни трагедии! Но и до ден днешен за тях няма виновни. Нито осъдени!  

Запитвали ли сте се защо е така? Ами много просто: Защото ако нещата стигнат до съда, там ще се разплете и вината на тези, които подариха язовири и боеприпаси на частни фирми. Само за да може печалбата от тези „дейности“ да отива в съответния бизнесмен, а той пък да се „отчита“ по-нагоре.  Пък хората нека умират. Кой им е крив, че не са станали „бизнесмени“.

Истината е една: Всички трагедии в България са заради неутолимата, страшна, ужасна, ирационална жажда за власт на нашата смешна, парвенюшка, продажна, но и зловеща колониална върхушка. Начело с Бойко Борисов.

Ние от Skandalno.net питаме: Кой има полза от тези трагедии? Кой печели от тях?

Няма да повярвате, но това е пак същата нашенска „върхушка“. И същия тоя Борисов.

Първо защото трагедиите отклоняват вниманието на хората от насъщните проблеми. От беднотията, глада и мизерията на милиони българи.

И второ, защото не е лошо „политиците“ да си направят кризисен пиар, (особено в момент, когато рейтингът им стремглаво се срива), да се престорят на загрижени за пострадалия народ. Така трагедията се превръща във фарс. В нещо обичайно. „Е, станало нещастие, загинали хора, но какво да правим? Нещастия стават във всички страни“. Това искат да ни набият в главите нашите „управленци“. И ако продължаваме да се поддаваме на такива внушения, виновни няма да има никога.

Трагедията в Хитрино обаче беше много по-необходима и желана от Борисов и гербаджийския клан около него, от всички останали трагедии досега.

Защото почвата, фундаментът, неолибералната теория, на която стоят  Борисов и гербаджийския куклуксклан около него,  СЕ КЛАТИ. И то заради фактът, станал известен преди ден, че Доналд Тръмп няма как да бъде свален. И че той ще е следващият президент. Понеже при повторното преброяване на гласовете на избирателите в САЩ онзи ден, се оказа, че Тръмп има дори с 200 гласа повече.

Това паникьоса до такава степен неолибералната върхушка на Запада, че тя започна да измисля всякакви апокалиптични сценарии. Например, бившият вицеканцлер на Германия, Йошка Фишер твърди пред немския Зюддойче цайтунг, че ако САЩ  се откажат от ролята си на „пазач на световния либерален ред“ то западния свят „ще потъне в небитието“.

Хер Фишер признава, че избирането на Доналд Тръмп за президент е свързано с „епохални промени“.  И то не толкова заради самия Тръмп, колкото заради това, че американците вече не искат САЩ да бъдат „световния жандарм“.

Това изявление на Йошка ни дава основание да смятаме, че либералната върхушка в Западна Европа скоро ще рухне. Защото народите на страните от Запада, само чакат удобен момент, за да съборят властта на ненавистните им „либерали“. Понеже същите тези „либерали“, менторствани доскоро от правителството в оставка на САЩ, искат над света да властва една малка транснационална върхушка, държавите да изчезнат, на народите да се продават ГМО-продукти, хората да нямат право на глас, демокрацията да се ликвидира и да бъде заменена с олигархо-крация.

Тази върхушка вече вижда своя край. Своят край вижда и Бойко Борисов. Защото той е назначен и покровителстван именно от тази неолиберална западна олигархия. Тя му е господар. А всички знаем, че заедно с господаря си отива и слугата.

image

Затова Борисов запя друга песен. Неговата игра сега е да се прави на приятел на народа. На нашия,  български народ, който самият той упоява и унищожава успешно от десетина години насам.

…За да си кажат хората, я какъв добър премиер си имаме. Как веднага дойде и се загрижи за хората. Как им обеща напролет Хитрино да е като ново. И всенародната „любов“ да го огрее на следващите избори.

Затова са всички тия циркове на Борисов. Заради властта!

Дали той е поръчал трагедията в Хитрино, ние от Skandalno.net не знаем. Но е факт, че именно Бащицата извлече най-големи дивиденти от нея. Той прегръщаше плачещи деца и старци. Правеше си селфита с пожарникари и местни жители, оцелели като по чудо от адския взрив. И нали е пожарникар по професия, изяви желание самият той да отиде с маркуча и да гаси пожарите. Ама оялата се свита около него изведнъж се развика: Сакън, недейте г-н Борисов, какво ще правим без вас, ако огънят ви погълне?!

Ето това е! Бойко Борисов се опитва отново да манипулира хората, за да се върне на власт. Нищо, че неговите стари господари от Запада ще изчезнат. Ще дойдат нови господари и Бай Ганьо ще засвидетелства почит и пълна лоялност и на тях. А народът – кучета го яли!

Само че сметките му пак ще излязат криви. Защото народът го мрази искрено и безплатно. И Защото в Русия знаят какви ги надроби Борисов и с Южен поток, и с АЕЦ „Белене“, и с антируските санкции. И са му много бесни. И не искат и да чуят за него.

Затова, заедно със западния неолиберален „елит“, ще си отиде във вечността и нашенския Бай Ганьо Борисов. Колкото и жалко да се гъне и прави на народен човек и патриот.

Автор: Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19858381
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930