Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2017 20:14 - Двете лица на ВОЛЕН СИДЕРОВ! Вижте какви ги върши сега борецът срещу неправдите! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 680 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Двете лица на ВОЛЕН СИДЕРОВ! Вижте какви ги върши сега борецът срещу неправдите!   

image„Не може да се прекланяте едновременно на Бога и на Мамона“, повтаря Волен Сидеров думите на Христос, очаквайки те да го разкрият пред симпатизантите и читателите като борец „за правда и за свобода“.

Но нас ни мъчи едно основателно съмнение. Че докато се е кланял на Бог, дълбоко в душата си, Сидеров е мислил само за облагите на Мамона. Кое подхранва това съмнение? Какви са неговите корени? И предпоставките за появата му?

Ами това съмнение се подхранва от един простичък факт. Винаги в предизборна обстановка Сидеров отваря торбата с обещанията и започва да ръси наред. Точно Сидеров искаше веднага да напуснем Евросъюза и НАТО, защото те унищожават България. Той твърдеше, че трябва да възстановим приятелските взаимоотношения с Русия. Не друг, а Сидеров говореше и пишеше в своите книги, че Западът е под властта на Мамона и ограбва безжалостно България. Именно Вождът на Атака искаше всички стратегически и структуроопределящи предприятия да се върнат в български ръце. Точно той ревеше по площадите, че държавата трябва да е по-силна от олигарсите. Той искаше да се спре ограбването на българското злато и ценни метали от американската „Дънди прешъс метълс“. Той крещеше с пълен глас всякакви обидни реплики срещу Бойко Борисов.

imageНо Волен Сидеров говореше тези неща, които целият български народ иска да се случат, само когато трябваше да се изкачи по стълбицата на властта до парламента. Щом се докопаше до поредния парламент, Волен веднага обръщаше плочата. И започваше да каканиже как избирателите не му били дали пълната власт. Били му дали малко проценти. И той изпълнявал волята на народа като влизал във всякакви коалиции. Уж за доброто на държавата. И за да нямало нестабилност. А това, че  хората продължават да живеят в мизерия – на кого му пука.  Вярно, живеят и умират в мизерия. Но пък стабилна мизерия.

Само че този път коронният номер на Волен няма да мине. Най-малкото защото в демократичните общества, никой на никого не дава пълната власт. Волен може да има пълна власт само, ако е цар. И самодържец. Но понеже не е нито едното, нито другото, той е длъжен да изпълнява волята на народа. На хората, които са го пратили в парламента.

imageИ точно тук изскачат двете лица на Волен. Той започва да твърди, че хората са го пратили в парламента, за да влиза във всякакви коалиции. Само за да се добере до парламента и до повече власт, най-главният атакист  беше дост и с БСП, и с ГЕРБ. По едно време той, „патриотът“, дори беше в негласна коалиция с ДПС. И винаги, най-нахално твърдеше, че хората го били изпратили в Народното събрание, за да прави точно това.

Нека, обаче, да обясним на двуликия Янус, че хората, които гласуваха за Атака изобщо не са пратили атакисткия Вожд в парламента, за да става патерица на Борисов и ГЕРБ. Поради простата причина, че именно Борисов и ГЕРБ са виновни за днешната мизерия, в която живеят българските граждани. Че именно Борисов изпълнява безпрекословно всички антинародни заповеди на Вашингтон и Брюксел. Че именно той назначаваше в своите правителства най-големите русофоби като Даниел Митов, Миглена Кунева, Симеон Дянков и прочие некадърници, които съсипаха българо-руските взаимоотношения. Че именно той спря най-безцеремонно, жизнено важните за България големи енергийни проекти като АЕЦ „Белене“ и Южен поток. Че именно Борисов насочи всички пари в държавата за саниране, което хвърля парите в нечии дълбоки джобове, и не е от първа необходимост. Защото първата необходимост е да възстановим селското стопанство и промишлеността. Да задвижим икономиката, за да тръгне държавата напред. Но вместо да прави това, Борисов произвежда само скандали. А Сидеров, заедно със своите авери Симеонов и Каракачанов му помагат в тази „народополезна“ дейност.

На всичко отгоре, „патриотът“ Сидеров си служи и с откровени манипулации. Какво прави той като депутат в парламента? Не знаете ли? Ами ще ви кажем. Оправя своите хора в Ямбол. Той сам си признава, че лобира и използва влиянието си в парламента и правителството, за да пренасочи малко пари към град Ямбол. И това го прави не от загриженост към хората в Ямбол. А за да осигури преизбирането си като депутат. От Ямбол. И да продължи паразитното си съществуване в българското Народно събрание. Да продължи да се дере, че е патриот, но хората не му гласували голямо доверие. И затова на него не му оставало нищо друго освен да подпира поредната управляваща партия.

Ето това е Сидеров. И понеже е учил богословие, още се питаме, дали наистина не е  своеобразен наследник на онази част от българското духовенство, което бе осмяно от големите български писатели Елин Пелин и Чудомир? Те именно разкриха лицемерната попщина с фразата: „Не ме гледай какво върша, а слушай какво ти говоря“.

Така е. Истината винаги лъсва. Колкото и да се мъчат да я скрият Борисовци и Сидеровци.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. nedovolen - Не случайно ника ми е такъв
26.10.2017 09:20
Появи се с излизането на Волен на политсцената, а на мен в нета. Оригинала бе НеДоВолен, но гугъл не ще да работи с български и те така.
ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН!
цитирай
2. nikikm - Благодаря недоволен!
26.10.2017 18:42
Честит Димитров ден и на теб! Знам го Волен от преди основаването на партията,следил съм му работата и след това,директно съм му казвал несъгласия и заради това напуснах Атака. Макар той да ми е търсил "цаката",каквато информация получих.Затри много организации в България,искаше само послушници и да не знаят много. Спомням си една негова прословута фраза,която допринесе за мнението ми за него и приближените му:"Търсете чмлади и богати!" Глупак! Нямам друго определение! А,може: "Продажен глупак!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19887265
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930