Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2020 17:58 - БОЕЦ покани Бойко Василев на Гражданската „Панорама“ пред БНТ! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 107 Коментари: 0 Гласове:
1



БОЕЦ покани Бойко Василев на Гражданската „Панорама“ пред БНТ! Posted on 15.10.2020

Днес, 16.10.2020г. от 18.30ч. пред сградата на БНТ започва третото издание на „Гражданска Панорама“. Традиционно вече организатори сме БОЕЦ и нашите приятели от Оролов гнездо, Зелен Младост,. Граждански мегдан и Обществен контрол. Сто дни сме вече заедно на площадите и от самаото начало свободата на словото бе част от нашата битка и в тази връзка към оставките на Борисов, Гешев и Цацаров добавихме и оставката на Кошлуков, поредният слуга на мафията. Направихме множество акции и блокади пред БНТ! От септември започнахме и Гражданската „Панорама“, в която поставяме темите и въпросите, които няма да видите и чуете в уж нашата, обществена телевизия презета от мафията.

image

През изтеклите месеци внесохме множество заявления за срещи с ръководтсвото на БНТ и искания за оставка на Кошлуков! Поискахме и гражданите да участват в „Панорама“, за да представим и нашата гледна точка и аргументи за протестите и исканите оставки. Не бяхме чути. Сега ние каним Бойко Василев на нашата, „Гражданска Панорама“!

Това е текста от събитието:

БОЕЦ, заедно с нашите приятели продължаваме инициативата Граждански форум „Орлов мост“ всеки петък пред БНТ вече от 18.30ч.
Тази седмица ще продължим с трети брой на „Гражданска Панорама“ – инициатива, с която вече доказахме на продуцентите на оригиналното седмично предаване на БНТ, че няма нищо страшно в студиото да има експерти, политици и граждани, които не декламират почти само опорни точки на властта.
Докато от студиото на „Панорама“ същата вечер пак ще дадат думата на проправителствени говорещи глави, на площада пред Националната телевизия ние осигуряваме алтернативни мнения, говорим по теми и за събития, които медията, издържана с нашите данъци, премълчава или неглижира.
Този петък водещ ще бъде журналистът от Биволъ, Димитър Стоянов. Предаването ще е в две части, в първата част темата е „Турски поток – грабеж за милиари“, гости ще бъдат -Илиян Василев – анализатор и Георги Георгиев – БОЕЦ.
Ще говорим за скандала с Балкански поток, който за Вашингтон и Анкара е Турски поток, а всъщност си е чисто руска реинкарнация на Южен поток, строен от руска фирма, с руска техника и руски работници, за да прекарва през България руски газ по руски тръби, увеличавайки зависимостта на държавите по тресето от путинова Русия. Нашата роля в този проект е само една – да платим масрафа от близо 4 милиарда!
Втората тема, „Гражданското и политическото“ е с водещ Кирил Чуканов и гости – Иван Калчев -Глиги (модератор на Оролово гнездо) , Грациела Щерева от Орлов офис и Иво Дошев – Обществен контрол!
Специален гост на „Гражданската Панорама“ ще бъде Татяна Кристи – журналист и граждански активист, използващ по неповторим начин политическата сатира в борбата си за запазването на правото и демокрацията, срещу управляващата ни мафия, корупцията и прокурорския произвол.
Татяна Кристи ще се включи в“Гражданската Панорама“ малко преди да изнесе представлението си в “Театро” на Връбница 12 от 20.00ч.
След като няколко пъти БОЕЦ се обърнахме към ръководството на БНТ с искания за оставката на Кошлуков и заявления за участие на гражданите и обективно отразяване на протестите, нашият глас не бе чут. Сега ние каним Бойко Василев , водещ на „Панорамата“ на статуквото в нашата, гражданска „Панорама“, да покажем какво означава свободна трибуна, на която гражданите могат да поставят чуят и видят важните за обществото теми, въпроси и отговори.
Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на БНТ, за да посрещнем и изпратим участниците, ако се явят такива! Тази гражданска традиция, като израз на народната любов към представителите на управляващата ни мафия, трябва да бъде продължена.
Не можем да бъдем истински свободни без сввобода на словото и без свободни медии!
Елате в петък пред БНТ заедно да поискаме ОСТАВКИТЕ на Кошлуков – слугата на мафията и на неговите господари Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров! Може и пеша, може и с метрото…
Елате, трябва да бъдем достатъчно, за да покрием и задните входове, вече любими на нашите управници!
#ОСТАВКА



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19850433
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930