Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2022 16:56 - Клановете „Сорос“ и „Лорер“ в битка за Варна и милиони кеш от Одеса, магистрала „Черно море“ и летището за F-16
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 160 Коментари: 0 Гласове:
1



  image Клановете „Сорос“ и „Лорер“ в битка за Варна и милиони кеш от Одеса, магистрала „Черно море“ и летището за F-16 31.07.2022 

Клановете на „Сорос“ (ЦРУ) и „Лорер“ („Мосад“) влизат в битка за Варна. „Демократична България“ работи със „Сорос“ и знакова фигура от този кръг се облажи с 300 000 от „Америка за България“.

 Водач на кръга „Сорос“ във Варна е Стела Николова, която бе кандидат за областен управител, но въпреки че е близка с Виолета Лорер, съпруга на Даниел Лорер, лидер на клана „Лорер“, не успя да стане областен управител.

 Стела Николова атакува областния управител Благомир Коцев, който е от клана „Лорер“, че е спрял движението на автомобили по Крайбрежната алея, но не и в Морската градина.

 Двата клана имат имат противоречия за кандидатурата за областен управител, който да бъде издигнат и за кмет, но според източници от бизнеса и политическите среди вероятно ще се обединят срещу ГЕРБ.

 Ако „Лорер“ и „Сорос“ направят „партия“ и спечелят изборите във Варна, ГЕРБ ще са „подчинени“, заяви знаков политик от Варна.

 Залогът за властта във Варна са стотици милиони от мегапроекти. НАТО стартира блиц изграждане на магистрала „Черно море“, за да минават транспорти с оръжие и боеприпаси от Гърция за Румъния, Молдова и Украйна.

 Магистрала „Черно море“ е необходима на американците, за да минават транспортите с HIMARS и боеприпаси за тях не по мост на Дунава, тъй като става лесна цел за руснаците, а по сухопътен коридор през Кардам и Дуранкулак, сочи анализ на НАТО.

 Топбизнесмени в строителния бизнес от Одеса дават знак на свои партньори във Варна, че са готови да инвестират стотици милиони, ако получат „добро“ за бизнес в морската столица.

 „Стоим тук в Одеса върху няколко куфари с пари и чакаме да ни удари някоя ракета, така не може да се работи“, казали на партньорите си във Варна, с които може да си стиснат ръцете за мегапроекти.

 Някои от тях вече са в морската столица. Ако оперативни от ДАНС застанат на ГКПП „Дуранкулак“, ще засекат как минават джипове от Украйна с босове от ъндърграунда и строителни предпримачи и срещу колко кеш.

 Ключов обаче е въпросът за властта – кой ще е кмет, кой ще е главен архитект, кой ще е областен управител и кой ще ги държи, кой ще дава разрешителните за строеж.

 Затова клановете „Лорер“ и „Сорос“ влизат в битката за Варна. Залогът са бизнес за милиарди и комисиони за десетки милиони.

 В Морската столица няма нефт и диаманти, но тя се превръща в геостратегически и транспортен възел с изграждането на магистрала „Черно море“ и според знакови бизнесмени и политици до няколко години ще бъде милионен град с мощно инвестиране в строителната индустрия с капитали от бизнесмени и ъндърграунд фигури от Одеса.

 С бизнесмените и ъндърграунд босовете от Одеса, които държат не само юга на Украйна, но и бизнеса в Молдова и румънските пристанища, ще дойде и техният „пазар“ – украинци, молдовани и румънци, които ще купуват апартаменти в техните затворени комплекси във Варна и апартаменти в курортите край морската столица, както и фигури от НАТО, което ще изгражда мегапроекти в региона и вече има офис в морската столица.

 Освен магистрала „Черно море“ НАТО, тоест американците, ще изграждат и летище за F-16 край Варна. Затова не дадоха на концесия летището край Балчик на шефа на „Албена“ Красимир Станев, коментира източник от службите.

 Влизането във Варна на огромни парични потоци за мегапроекти за милиарди от НАТО, както и неограниченият финансов ресурс на топбизнесмените и ъндърграунд фигурите от Одеса, ще направи битката на клановете „Лорер“ и „Сорос“ много гореща.

 ГЕРБ също ще влезе в играта. Бойко Борисов едва ли ще приеме ГЕРБ да е в подчинена позиция на кръговете „Лорер“ и „Сорос“.

 bgsniper.com     Informiran.net




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19857504
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930