Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2021 15:35 - ТОШКО, ПРЕДИ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ КАК НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ БИЛ ПРОСТО „ЕКСПЕРТ“, КАЖИ, БРАТ: ОТКЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ, КОЙ ГИ ДАДЕ, НА КОГО ГИ ДАДЕ, ЗАЩО ГИ ДАДЕ, КАК ПРОТЕ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 101 Коментари: 0 Гласове:
0



ТОШКО, ПРЕДИ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ КАК НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ БИЛ ПРОСТО „ЕКСПЕРТ“, КАЖИ, БРАТ: ОТКЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ, КОЙ ГИ ДАДЕ, НА КОГО ГИ ДАДЕ, ЗАЩО ГИ ДАДЕ, КАК ПРОТЕЧЕ „ПРОДУКТОВОТО ПОЗИЦИОНИРАНЕ“ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, КОЙТО И НА КРЕТЕНИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ ИМ Е ЯСНО НА КОГО Е!

imageТошко-то на Слави по тв 7/8:

Хората продължават да си мислят, че министър-председателят управлява цялата държава. Това не е така. Всъщност Министерски съвет са изпълнители на волята на народа чрез Парламента. Важно е да има политическа воля. Николай Василев има достатъчно качества да свърши работата, която трябва да се свърши. Всеки един от министрите има качествата да се справи с ресора си. Ако не се справя – ще бъде сменен…

…Партиите могат да вземат каквото решение поискат. Ние си поемаме отговорността. Има политическа воля и изведени приоритети от наша страна. Съдебна реформа има. По-големият ни враг е един отвратителен модел за изчетъргване. Слагането на етикети е доста глупав подход, защото рано или късно истината идва.

При нас няма хора, които да са от статуквото. Няма хора, които да са били министри в кабинета на Борисов, или в кабинета на БСП. Николай Василев в момента няма партия зад гърба си, той не е наш партиен член. Той е в качеството си на експерт…“

Славунков, златен Тошко, преди менторски да се обясняваш как Николай Василев бил „просто експерт“, смятайки всички за малоумни, че не помнят кой точно, аджеба, е Николай Василев, КАЖИ, ИЗУМИТЕЛЕН ТОШКО, ОТКЪДЕ СА ВИ ОГРОМНИТЕ ПАРИ?

Така простолюдието, което гласува за вас, ще му светне под шапката за кого всъщност е дало вота си.

Откъде са милионите с които издържате телевизията си, откъде са милионите към партията ви? И не се плюнчи да плямпаш, че са от реклами и от дарения, че не са всички в тоя „няма такъв народ“ са от тия, дето ядат доматите с колците!

ОТКЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ, КОЙ ГИ ДАДЕ, НА КОГО ГИ ДАДЕ, ЗАЩО ГИ ДАДЕ, КАК ПРОТЕЧЕ „ПРОДУКТОВОТО ПОЗИЦИОНИРАНЕ“ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, КОЙТО И НА КРЕТЕНИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ ИМ Е ЯСНО НА КОГО Е?!

Afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19848607
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930